dimarts, 11 de maig del 2010

II Kayak extrem Descens Kayak

Els propers dies 8 i 9 de maig es celebrarà el II Kayak Extrem Pallars Sobirà. Una prova ùnica en el seu format a la peninsula, que es disputa en un escenari espectacular com es la part alta del riu Noguera Pallaresa, el tram en concret on es farà la competició es situa entre les poblacions d’Isil i Borén (Valls d’ Àneu), un tram de riu que assoleix el màxim grau de dificultat pel que fa a rius navegables, nivell V. El dissabte 8 de maig al matí es disputaràn les semifinals, on els kayakistes faràn una baixada cronometrada que marcaràn els emparallemants per la final del diumenge. La final es diputarà per parelles i serà per rondes eliminatories, on el primer s’enfrontarà l’ultim i així successivament fins arrivar a la gran final, que amb l’experiència de la primera edició promet ser espectacular.
Durant la jornada de dissabte també es celebrarà una prova de Freestyle al remodelat camp d’slalom l ‘Aigüerola de Sort. Tot això amenitza’t amb dj’s i una posterior festa i entrega de premis amb sopar popular inclòs.
Palistes amb refutat prestigi internacional es donaràn cita en aquetsa nova creació de l’Associaciò Dr X els Pirineus els quals seguixen amb la filosofia disfrutar, experimentar i potenciar el seu territori, la muntanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada