dimarts, 11 de maig del 2010

Primera jornada del II kayak extrem Descens Kayak





















Tot i les nevades dels ùltims dies que han fet aturar el desglaç, el tram de riu de l’Alt Noguera no ha decepcionat nia palistes ni als espectadors que s’han aplegat avui a les Valls d’Àneu per gaudir per segona vegada del Kayak Extrem Descens Kayak 2010, prova organitzada per l’Associaciò d’ Amics del riu i la muntanya Dr. X els Pirineus. Un cop més ha queda’t demostrat l’alt nivell dels palistes del pirineu i dels altres punts de l’estat espanyol i francés. Avui es disputava la classificatòria per tal de fer els emparallaments de demà. El descens individual i cronometra’t, ha estat tant renyit que dos palistes han empatat en la primera posiciò, Albert Aixàs (OutdoorKayak, aep) i el francés Eric Deguil, intercera posiciò tornem a trobar un palista local i actual campiò de la prova Pau Clotet també de l’Associaciò esportiva pallars. Les diferències entre els deu primers classificats han estat minimes. En fèmines s’ha imposat la vasca Jus Erguin, amb un temps res embajable al que han fet els homes. Tot això ha finalitzat amb un sopar de germanor al pantà de Borén, on kayakistes i organitzaci`han intercanviat visions sobre el desenvolupament de la prova. Ja a a tarda, el freestryle era l’encarregat de reunir a tot de kayakistes i curiosos al rulos nou kean fet al camp d’slalom l’Aigüerola de sort, una prova on ha regnat el bon ambient i les ganes de disfrutar de bona mùsica, gràcies a Lion of Jussa i del millor kayak ke podem gaudir a l’estat espanyol. La competiciò la guanyat Aniol Serrasolses, per devant dels locals Oriol Colomé i Pau Clotet, i en categioria fèmenina destacar l’alt nivell i les ganes de fer-ho bé de les palistes, amb la següent classificaciò, Jus Erguin , Rossa i Alicia Casas, cal destacar el nivell de trucs espectacular que han demostrat tots els palistes. Per la part de Dr. X només agriar el suport de tot el pùblic, participants, colaboradors, sponsors, per fer això posible, i per seguir potenciant i seguint amb l’ànim de dignificar els postres oficis i estils de vida,de nou, moltes Gràcies






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada